NL
EN
Custom made sportkleding hardlopen  Rogelli Teamwear
Custom made sportkleding hardlopen Rogelli Teamwear

Hardlopen is de perfecte manier om even je hoofd leeg te maken. Of juist om jezelf tot prestaties te brengen die je nooit voor mogelijk had gehouden! Wat jouw doel ook is om te gaan hardlopen: het is belangrijk dat je hardloopkleding draagt die comfortabel is en die jou helpt bij het neerzetten van je prestaties. Wil je voor jouw team custom made sportkleding voor hardlopen bestellen, zodat het teamgevoel nog verder wordt versterkt? Kies dan voor Rogelli Sportswear!

Custom made sportkleding hardloopclub

Een hardloopclub is pas écht een club als alle leden dezelfde matching hardloopkleding aan hebben. Ook wanneer jullie niet tot een atletiekvereniging behoren, maar met een groep vrienden of collega’s een hardloopclub zijn begonnen, is het leuk om als team dezelfde hardloopkleding te dragen. Bij Rogelli Teamwear kunnen we jullie voorzien van custom made sportkleding voor hardlopen. Je hebt de keuze uit verschillende modellen en pasvormen, zodat er altijd iets bij zit wat jullie allemaal mooi vinden.

Custom made hardloopshirts

Organiseer je een wedstrijd? Wil je met je collega’s meedoen aan een bedrijvenloop? Of ga je deelnemen aan een sponsorloop? Tijdens de trainingen vooraf is het voor het teamgevoel heel goed om allemaal dezelfde, custom made hardloopshirts te dragen. Nóg een voordeel: op het drukke parcours tijdens het hardloopevent zelf kun je elkaar makkelijker terugvinden als iedereen dezelfde herkenbare custom made hardloopshirts draagt. Ideaal!

Custom made sportkleding voor hardlopen bestellen?

Sportkleding die custom made is, is per definitie uniek. Maar de manier waarop we die kleding bij Rogelli Teamwear ontwerpen, is gestandaardiseerd en beproefd. We ontwerpen samen met jou in zes eenvoudige en overzichtelijke stappen jouw sportkleding voor hardlopen. Ook de maatvoering is custom made: er zijn verschillende pasvormen.

Ook hardlopen in dezelfde kleding

Ook hardlopen in dezelfde kleding

Het teamgevoel nog verder versterken?
Vraag dan een offerte aan voor custom made sportkleding!

Vraag hier uw offerte aan