NL
EN
Custom made sportkleding triathlon  Rogelli Teamwear
Custom made sportkleding triathlon Rogelli Teamwear

Er zijn weinig sporten zo intensief en veelzijdig als triathlon, want je combineert letterlijk drie activiteiten in één: zwemmen, hardlopen en fietsen. Daarom is het heel belangrijk dat je de beste sportkleding uitkiest. Zeker als je met een team een triathlon gaat doen, is custom made sportkleding ideaal!

Triathlon sportkleding

Een triathlon stelt eisen aan sportkleding. Je moet er immers mee kunnen zwemmen, maar ook mee kunnen hardlopen én fietsen. Bij Rogelli Teamwear hebben we daarom sportkleding voor triathlon die aerodynamisch is in het water én op de weg. Bovendien droogt deze triathlon sportkleding snel en is hij supercomfortabel.

Custom made triathlon sportkleding

Doe je met een team mee aan een triathlon, dan is het leuk om samen dezelfde kleding te dragen. Niet alleen tijdens het trainen, zodat het teamgevoel versterkt wordt, maar ook tijdens de triathlon zelf. Met unieke, custome made triahtlon sportkleding kunnen jullie elkaar herkennen op de weg en in het water. Ook voor jullie supporters wordt het makkelijker om jullie aan te moedigen!

Sportkleding custum made

Bij Rogelli Teamwear kun je jouw triathlon sportkleding custom made op maat laten maken. Samen met onze ontwerper bepaal je precies de kleurstelling, waar je bedrukking moet komen en hoe die eruit moet gaan zien. Bovendien sturen we je pasmodellen, zodat jij en je teamgenoten de juiste keuze kunnen maken en jullie triathlon sportkleding als gegoten zit. Daarna gaan wij voor je aan de slag om jullie custom made triathlon sportkleding voor jullie te bedrukken!

Bestel custom made triathlon sportkleding

Willen jij en je teamgenoten het échte teamgevoel uitstralen? Bestel dan nu jullie triathlon sportkleding bij Rogelli Teamwear of neem contact met ons op voor meer informatie.

Je triathlon sportkleding custom made op maat laten maken

Je triathlon sportkleding custom made op maat laten maken

Op zoek naar op maat gemaakte en comfortabele triathlon sportkleding?
Vraag dan een offerte aan en wij helpen u graag verder.

Vraag hier uw offerte aan