NL
EN
Druktechniek Rogelli Teamwear
Druktechniek Rogelli Teamwear

Met het hele team in dezelfde sportkleding gaan wielrennen, hardlopen of aan een triathlon meedoen: Rogelli Teamwear maakt het mogelijk. We hebben sportkleding in veel verschillende varianten, kleuren en stijlen. Of je nu een beginnende wielrenner bent of semi-prof: voor jouw team hebben we kleding die qua pasvorm, aerodynamica en zeem past bij jullie ambities. Met de beste druktechnieken zorgen we ervoor dat je lang kunt genieten van jouw teamkleding.

Druktechniek kwaliteit

De teamkleding van Rogelli wordt bedrukt met een geavanceerde druktechniek die ervoor zorgt dat jouw afbeelding, tekst of logo heel scherp en helder wordt gedrukt op de sportkleding. Onze druktechniek zorgt er bovendien voor dat kleuren helder worden weergeven en ook na veelvuldig wassen mooi blijven. De bedrukking slijt niet en blijft mooi.

Druktechniek en details

Je kunt jouw teamkleding bij Rogelli niet alleen door middel van bedrukking personaliseren. Onze designer denkt graag met je mee over andere manieren waarop je jullie teamkleding helemaal op maat kunt ontwerpen. Bijvoorbeeld door ritsen of een boordje in de teamkleuren uit te voeren of een stiknaad in een contrasterende kleur. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Druktechniek sportkleding

Is het ontwerp naar wens en hebben alle teamleden na het passen van de pasmodellen de juiste maat doorgegeven? Dan gaan wij met onze geavanceerde druktechniek zorgen dat jouw sportkleding er perfect uitziet. Je hoeft trouwens niet te stoppen bij kleding. Want ook accessoires, zoals handschoenen, kunnen we bedrukken met jouw logo of tekst. Zo wordt jouw team één geheel!

Bestel bedrukte teamkleding

Wil jij ook profiteren van onze geavanceerde druktechniek voor jouw teamkleding? Neem dan vandaag nog contact met ons op om jouw team te voorzien van prachtige bedrukte teamkleding!

Wij helpen je graag met het vinden van de juiste pasvorm en collectie. 
Als je een keuze hebt gemaakt uit onze teamwear collectie, dan kun je een offerte aanvragen via de onderstaande link.

Vraag hier uw offerte aan
Core Warning:PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20151012/imagick.so' - libMagickWand.so.5: cannot open shared object file: No such file or directory