NL
EN
EIGEN TEAMKLEDING  WIELRENNEN
EIGEN TEAMKLEDING WIELRENNEN

Alle wielrenners opgelet! Ben je een fervent wielrenner en fiets je regelmatig met vrienden, collega’s of leden van jouw wielrenvereniging? Dan weet je als geen ander dat goede wielrenkleding aan veel voorwaarden moet voldoen. De kleding moet als gegoten zitten, het moet vocht reguleren en het liefst ook aerodynamisch zijn. En dat niet alleen: je wilt ook mooi voor de dag komen. Bij Rogelli Teamwear ontwerpen wij custom made wielrenkleding voor jou en je wielrenclub.

Kies uit vijf lijnen bij het ontwerpen van je teamkleding

Je vindt bij ons fietskleding voor iedereen. Onze fietskleding is namelijk beschikbaar vanaf kindermaat 116 tot en met volwassenenmaat 7XL. Daarbij heb je keuze uit vijf verschillende kledinglijnen, namelijk ComfortRaceSpeedPower en Elite. De lijnen zijn geschikt voor verschillende typen sporters. Zo is de Comfort-lijn voor wielrenners die plezier en comfort belangrijk vinden. De hoogwaardige Elite-lijn is ontwikkeld voor competitieve fietsers die waarde hechten aan technologie, innovatie, lichte materialen en aerodynamica. Je hoeft overigens niet alle producten van dezelfde lijn af te nemen. Je kan bijvoorbeeld ook een Race-broek combineren met een Speed-shirt. De keuze is aan jou.

Wielrenkleding zelf ontwerpen

Waarom je je eigen teamkleding bij ons laat ontwerpen? Om te beginnen, heeft onze wielrenkleding een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Daarbij heb je de mogelijkheid om de kleding geheel naar wens samen te stellen. Het is mogelijk om de gehele outfit te ontwerpen wat betreft kleurstellingen, print en opdrukken. En wil je een jack met opstaande kraag of liever een shirt met langere mouwen? De wielerkleding kan je van top tot teen personaliseren. Zelfs de stiksels kunnen aangepast worden.

INTERESSE?
            STEL JOUW EIGEN TEAMKLEDING SAMEN

INTERESSE? STEL JOUW EIGEN TEAMKLEDING SAMEN

Heb jij interesse om jouw teamkleding te laten ontwerpen? Of wil je ons wellicht nog wat vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Met plezier beantwoorden wij al jouw vragen. Je bereikt ons telefonisch of per mail. Direct een offerte aanvragen? Dat is natuurlijk ook mogelijk! Je ontvangt op werkdagen altijd binnen 24 uur een persoonlijke reactie.

Vraag hier uw offerte aan