EN
NL

During the YEARS OF EXPERIENCE WE HAVE helped A LOT OF CUSTOMERS TO HELP CUSTOMIZING their clothing. THE have shared their EXPERIENCES WITH YOU ...

References

Rob Daniels - Director Packaging Partners

WV Breda

Al sinds mijn jeugd rijd ik in Rogelli kleding, wat denk ik eerst van de eerste shirts waren met rekbaar Lycra.

Later, als een lid van WV Breda, kwam ik de Rogelli kleding steeds vaker tegen bij fietsgroepen. Aan het einde van 2016 (ondertussen was ik gevraagd om voorzitter van WV Breda te worden), liep het contract met de kledingleverancier van toen tegen het einde.

Een van de problemen die we hadden met onze fietsvereniging, was het beheren van de voorraad. De kleding moest worden gekocht door de club, in de voorraad worden opgenomen en vervolgens opnieuw worden verkocht aan de leden. Dit zorgde voor een complexe administratie met veel fouten. Hierdoor ontstonden er zowel ongewenste voorraad als tekorten. Marijn Wagtmand en ik kenden elkaar al voor een tijdje en Marijn bood aan om dit probleem op te lossen. Er werd een WV Breda webshop geopend, waar onze leden op twee momenten per jaar zelf hun kleding konden bestellen. Rogelli verzorgt de administratie en betalingen. Op verzoek kan de kleding verzonden worden of opgehaald. Een ruime keuze aan accessoires, passend bij de kleuren van de club, is het hele jaar beschikbaar. Dit maakt ons assortiment compleet. Op 1-1-2017 begonnen we de samenwerking met Rogelli en we zijn nog steeds volledig tevreden. De kwaliteit van de kleding is goed en als er een probleem is, wordt dat meteen opgelost. We zijn tevreden over de leuke samenwerking, goede service en hoge kwaliteit.  

- Rob Daniels - Director Packaging Partners
Wim Waninge - Erasmus MC Foundation Rotterdam

Erasmus MC

Ook dit jaar weer rijden de deelnemers van de Erasmus MC-Tour de Rotterdam in de mooie fietskleding van Rogelli. De kwaliteit is goed en het design is origineel en verassend. De kleding is het visitekaartje van ons evenement.

Al jarenlang zijn we een vaste klant bij Rogelli. Als we een afspraak maken, houden ze zich eraan. En als er toch iets misgaat, wordt het zonder problemen opgelost. De service is goed. Het is fijn om samen te werken met onze vrienden uit Brabant. Ze hebben een goed hart voor het doel van het fietsevenement.

Tenslotte, zijn we trots dat de oprichter van het bedrijf, Rini Wagtmans, als ambassadeur zijn naam heeft verbonden aan de Erasmus MC-Tour de Rotterdam.   

- Wim Waninge - Erasmus MC Foundation Rotterdam
Michel Megens  - manager Metec-TKH Continental Cyclingteam

Metec

Ons team draagt Rogelli teamwear sinds 2016. Wat zo fijn is aan de sportkleding van Rogelli, is dat het beschikbaar is in verschillende kwaliteiten. Daarbij adviseert en helpt Rogelli bij het maken van een keuze uit de verschillende pasvormen die beschikbaar zijn. Naast de goede kwaliteit van de sportkleding, is Rogelli een leuk familiebedrijf om mee samen te werken. Er is een erg informele sfeer en bovenal wordt er altijd voldaan aan afspraken betreffende levertijden. Naast de fietskleding, gebruiken we ook jassen, tassen en shirts van Gowa Promotions. Ook met deze afdeling verlopen alle afspraken goed.

- Michel Megens - manager Metec-TKH Continental Cyclingteam