NL
EN
Home

Fietskleding op maat

Bij Rogelli Sportswear kun je eenvoudig zelf jouw fietskleding laten maken, bijvoorbeeld voor jouw wielerteam. Je kunt teamkleding ontwerpen en bestellen in grote of kleine aantallen! Wij ontwerpen wielerkleding voor jullie op maat, zodat jouw team een uniek, custom-made wielertenue heeft. Vervolgens wordt jullie wielerkleding speciaal voor jullie gemaakt. Bij het maken van onze kleding houden wij rekening met de verschillende behoeften van de fietser. Plezier is voor iedereen anders, de een vindt aerodynamica en duurzaamheid belangrijk de ander vindt het belangrijker dat een product comfort biedt.

Filter
Pagina 1/5
/  Vorige   /  Volgende
1 2 3 4 5

Fietskleding op maat met Rogelli Teamwear

Ben je een fervent wielrenner en fiets je met vrienden, collega’s of leden van jouw wielrenvereniging? Dan weet je als geen ander dat fijne en kwalitatieve wielrenkleding belangrijk is. Je wil dat de kleding goed aansluit en een prettig draagcomfort heeft. Daarbij moet de kleding beschikken over goede ventilerende eigenschappen en moet vocht afvoeren. Maar dat niet alleen: je wil ook mooi voor de dag komen. Rogelli Teamwear ontwerpt custom made wielrenkleding voor jou én je wielrenclub!

Custom made wielrenkleding

Rogelli Teamwear is onderdeel van Gowa Sportswear BV, in 1974 opgericht door voormalig profwielrenner Rini Wagtmans. Al bijna 45 jaar lang is zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen van gepersonaliseerde wielerkleding voor teams en groepen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontwikkel jouw custom made wielerkleding! Samen nemen we jouw wensen door en onze inhouse designer gaat aan de slag met een ontwerp op maat. Hierin bepaal je zelf de kleuren, lijnen, aantallen, print én opdrukken. Je kan zelfs variëren in stiksels, ritsen, mouwlengte en kraaghoogte. De mogelijkheden zijn eindeloos. Neem vandaag nog contact met ons op en stel jouw ideale fietskleding samen.