NL
EN
GEPERSONALISEERDE TEAMKLEDING  WIELRENNEN
GEPERSONALISEERDE TEAMKLEDING WIELRENNEN

Voor welke gelegenheid zoek jij gepersonaliseerde teamkleding? Is jouw wielrenvereniging dringend toe aan nieuwe teamkleding? Organiseer je een wielerevenement en wil je de deelnemers voorzien van een mooi fietsshirt? Of doe je samen met jouw vriendengroep mee aan een evenement en willen jullie allemaal in dezelfde outfit aan de start verschijnen? Wat jouw gelegenheid ook is, bij Rogelli Teamwear ben je ervoor aan het juiste adres.

Welke lijn past het best bij jou?

De keuze is enorm wanneer je besluit om je gepersonaliseerde teamkleding door ons te laten maken. Je hebt bij ons keuze uit maar liefst vijf verschillende kledinglijnen: Comfort, Race, Speed, Power en Elite. De lijnen zijn geschikt voor diverse typen sporters. Zo is de Comfort-lijn voor wielrenners die plezier en comfort belangrijk vinden. De hoogwaardige Elite-lijn is ontwikkeld voor competitieve fietsers die waarde hechten aan technologie, innovatie, lichte materialen en aerodynamica. En weet je wat handig is? Je hoeft niet alle producten van dezelfde lijn te nemen. Combineer gerust verschillende kledingstukken uit verschillende lijnen met elkaar.

Eindeloze mogelijkheden voor jouw gepersonaliseerde teamkleding

Bij ons stel je jouw gepersonaliseerde teamkleding geheel naar eigen voorkeur samen. Wil je een Speed-jack met opstaande kraag? Of wil je liever een Comfort-shirt met een andere rits? De wielerkleding kan je van top tot teen personaliseren. Wist je dat er ontelbaar veel mogelijkheden zijn om de outfit te bedrukken? Naast sponsorlogo’s, je teamnaam of de naam van jouw vereniging, kun je de hele outfit naar eigen smaak laten ontwerpen. We kunnen zelfs de stiksels aanpassen.  

Meer informatie?
            Vraag jouw offerte aan

Meer informatie? Vraag jouw offerte aan

Kun jij niet meer wachten om in je nieuwe gepersonaliseerde teamkleding rond te rijden? Neem dan gerust contact op en kom meer te weten over de mogelijkheden. Heb je al een idee van wat je wilt? Selecteer dan de kledinglijn van jouw keuze en vraag direct een offerte aan. Op werkdagen krijg je altijd binnen 24 uur reactie via telefoon of e-mail, waarin we jou vragen om aanvullende informatie. Vervolgens ontvang je een offerte op maat.

Vraag hier uw offerte aan