NL
EN
Hardloopshirt bedrukken Rogelli Teamwear
Hardloopshirt bedrukken Rogelli Teamwear

Honderdduizenden Nederlanders doen aan hardlopen. Vaak doen ze dat alleen. Maar er zijn ook veel mensen die in een trainingsgroep hardlopen. Ben jij ook iemand dit tot een hardloopclub behoort? Laat dan voor jullie hele team een hardloopshirt bedrukken en laat zien dat jullie samen tot het uiterste gaan!

 

Hardloopshirt loopclubs

Als je elke week samen traint en misschien wel aan wedstrijden meedoet, kan het leuk zijn om daarbij allemaal hetzelfde hardloopshirt te dragen. Het versterkt het teamgevoel en tijdens een drukke wedstrijd helpt het jullie bovendien om elkaar in de mensenmassa terug te vinden, want door een hardloopshirt te bedrukken met jullie eigen logo, tekst of kleuren zorg je voor herkenbaarheid.

Hardloopshirt bedrukken promotie

Heb jij een bedrijf of coördineer jij jullie bedrijfsteam bij deelname aan een groot hardloopevenement? Kies er dan voor hardloopshirts te laten bedrukken met het logo van jullie bedrijf. Door de deelnemers te voorzien van een fijn hardloopshirt laat je niet alleen je waardering zien, je creëert ook zichtbaarheid en naamsbekendheid voor je bedrijf. Zowel tijdens het hardloopevenement als daarna, want je medewerkers gaan de bedrukte hardloopkleding waarschijnlijk ook dragen tijdens het trainen. Ideale promotie dus!

Hardloopshirt bedrukken goed doel

Ga jij met een groepje mensen hardlopen voor het goede doel, bijvoorbeeld tijdens een sponsorloop? Laat dan hardloopshirts bedrukken voor ieder teamlid en laat zien waar jij voor staat! Bovendien zorg je met een bedrukt hardloopshirt voor een groter saamhorigheidsgevoel

Ontwerpen en bedrukken hardloopshirt

Bij Rogelli Teamwear kun je jouw hardloopshirt ontwerpen en bedrukken op maat. Dat kan al vanaf kleine aantallen en we hebben diverse soorten hardloopshirts om uit te kiezen. We nemen je stap voor stap mee in het ontwerpproces. Het resultaat? Een hardloopshirt dat precies de uitstraling en look heeft die jij wilt! Bekijk de mogelijkheden voor het bedrukken van hardloopshirts of start meteen je bestelling. Liever eerst meer weten? Neem contact met ons op. We vertellen je er graag alles over.

Voor je vereniging, vriendengroep of event de uitstraling van één team?
Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Vraag hier uw offerte aan