NL
EN
Home

hardlopen

Ben jij verantwoordelijk voor de nieuwe hardloopkleding van jouw vereniging of loop je regelmatig wedstrijden met een groep wil je er graag helemaal in stijl bijlopen laat dan jouw hardloopkleding ontwerpen én-maken door rogelli teamwear.

Filter

Hardloopkleding voor elk weertype

Het mooie aan hardlopen, is dat je er het hele jaar door op uit komt om een fijne ronde te gaan lopen. Mits je jezelf goed kleedt op het weer natuurlijk. Daarom maken wij hardloopkleding voor elk weertype. Van een warm runningjack voor in de winter tot een ademende singlet voor in de zomer, bij ons ben je ervoor aan het juiste adres.

Alles is mogelijk als je hardloopkleding laat ontwerpen

Laat jij jouw hardloopkleding door ons ontwerpen? Dan ben je zeker van een ontwerp op maat dat perfect aansluit op jouw wensen. Het is mogelijk om de hardloopkleding in elke kleur en print te laten maken. Wil je het logo van jouw team en dat van eventuele sponsors op de kleding bedrukken? Wij regelen het voor je.

Interesse? Neem contact op!

Jouw nieuwe, op maat ontworpen, hardloop outfit begint met het aanvragen van een offerte. Dit doe je gemakkelijk via onze website. Je mag ons ook altijd bellen of mailen. Je kunt altijd binnen één werkdag een reactie verwachten.