NL
EN
Kies de beste zeem voor uw fietsbroek Rogelli Teamwear
Kies de beste zeem voor uw fietsbroek Rogelli Teamwear

Een goede fietsbroek is voorzien van een zeem. Vroeger was dat letterlijk een lap van zeemleer, inmiddels is de zeem samengesteld uit slimme materialen die het vocht optimaal afvoeren en zorgen voor een verhoogd comfort op de fiets. Bij Rogelli vindt u fietsbroeken met verschillende soorten zemen. Waar moet u op letten, als u een zeem kiest?

Zeem voor dames en heren

De anatomie van dames en heren is verschillend. Daarom zijn er ook aparte zemen voor dames en voor heren. Deze zorgen ervoor dat de druk op de zeem – en dus op het zadel – op de juiste drukpunten beter wordt verdeeld. Kies uw zeem dus met zorg uit. Een slecht passende zeem kan ervoor zorgen dat fietsen erg oncomfortabel wordt. Bij het ontwikkelen van zemen voor fietsbroeken streeft Rogelli altijd naar de perfecte combinatie van comfort, stabiliteit op het zadel en bewegingsvrijheid.

Fietsbroek met zeem

Rogelli biedt zemen van hoogwaardig schuim, maar ook zemen waarin gel is verwerkt. Welke zeem u nodig heeft, hangt onder meer af van de afstanden die u gaat afleggen. Gaat u op zondagochtend een paar uurtjes wielrennen, of traint u meerdere keren per week en maakt u daarbij tochten van vier uur of meer? Voor zowel de incidentele fietser als de amateurwielrenner met licentie of profwielrenner heeft Rogelli een passende zeem. Goed om te weten: al onze zemen hebben een toplaag van zachte, comfortabele stof die bacteriegroei zoveel mogelijk tegengaat.

Advies over zeem voor fietsbroek

Wilt u meer weten over de zemen van Rogelli? Wij kunnen u voorzien van advies op maat over de zemen en het personaliseren van wielerkleding voor uw team. Neem contact met ons op voor een afspraak of voor het aanvragen van samples.

Persoonlijke toelichting op onze zemen?

Persoonlijke toelichting op onze zemen?

Neem contact met ons op als er specifieke vragen zijn over ons assortiment zemen die je graag in je teamkleding wilt verwerken.