NL
EN
Toertocht rijders Comfort
Toertocht rijders Comfort

Als recreant ben je op zoek naar kleding die comfortabel zit en waar je je vooral prettig in voelt. Het hoeft niet zo nodig strak om je lijf te vallen zodat je snellere tijden kunt ... Lees verder

Sportievelingen Race & Power
Sportievelingen Race & Power

Als je van plan bent om lange afstanden af te gaan leggen, ben je wellicht op zoek naar kleding die net iets strakker om je lichaam valt. Je hebt dan de keuze uit twee verschillende lijnen die hier het beste bij aansluiten: De race lijn en de power lijn. Lees verder.

Competitieve fietsers  Speed
Competitieve fietsers Speed

De Speed lijn heeft een aerodynamische pasvorm en draagt daardoor bij aan de aerodynamica van de fietser. De kledinglijn is daarom zeer geschikt voor gevorderde renners die snelheid belangrijk vinden en daar de kleding op willen aanpassen. Lees verder.

Prof wielrenners Elite
Prof wielrenners Elite

De Elite lijn is onze meest hoogwaardige lijn in de collectie. Technologisch perfect uitgewerkt en voelt als een tweede huid. Deze lijn is zeer geschikt voor de competitieve fietser die technologie, innovatie, lichte materialen en aerodynamica belangrijk vindt. Je bent natuurlijk vrij om de kleding stukken te kiezen die je nodig hebt. Lees verder.