NL
EN
GOWA Promotions
GOWA Promotions

Natuurlijk kunnen we je alles vertellen over onze sportcollectie, maar wist je dat we je ook kunnen helpen met casual kleding en promotiemateriaal? Binnen Gowa Sportswear hebben we hier een speciale promotie afdeling voor.

 

Promo artikelen

Ben je op zoek naar een bedankje voor je sponsoren of teamleden? Of juist naar een leuk weggevertje voor je trouwe fans? Met onze jarenlange kennis en ervaring kunnen we je helpen bij het vinden van de perfecte manier om je relaties te bedanken.

Teamkleding

Je maakt al gebruik van mooie Rogelli triathlon-, hardloop- of fietskleding waarop je logo en de sponsoren duidelijk zichtbaar zijn maar ben je daarnaast op zoek naar casual kleding voor onder andere  je verzorgers/vrijwilligers/staf en ploegleiders?

Wij kunnen je helpen om de uitstraling van je team, vereniging of club nog verder te professionaliseren met een complete line-up aan kleding. Uiteraard geheel in stijl met je sportkleding.

Enkele voorbeelden:

  • Softshell jassen; ideaal om je warm te houden aan het begin van het nieuwe sportseizoen.
  • T-shirt of polo's; De perfecte uitstraling, ook tijdens de warme dagen.
  • Waterdichte kleding; Helaas is het niet iedere dag mooi weer. Zorgt dat je sponsoren ook goed in beeld zijn bij slecht weer.
  • Mutsen en handschoenen; Voor het echte winterweer


Klik hier om naar onze website te gaan en laat je inspireren!