NL
EN

Door onze jarenlange ervaring hebben wij al heel wat klanten mogen helpen met het aankleden van de teams. Zij delen graag hun ervaringen met jou...

Referenties

Wim Waninge - Erasmus MC Foundation Rotterdam

Erasmus MC

Ook dit jaar fietsen onze deelnemers aan de Erasmus MC-Tour de Rotterdam weer in de prachtige wielerkleding van Rogelli. De kwaliteit is uitstekend en het ontwerp is ook nu weer origineel en verrassend. Een visitekaartje voor ons evenement.

Al jarenlang zijn wij vaste klant bij Rogelli. Afspraak is afspraak en gaat er iets mis, dan wordt het probleemloos opgelost. Prima service. Het is dus erg fijn zakendoen met onze Brabantse vrienden, waarbij zij ook altijd een goed hart hebben voor het doel waar ons wielerevent jaarlijks voor fietst.

En last but not least zijn wij er trots op dat de grondlegger van het bedrijf, Rini Wagtmans, zijn naam als ambassadeur aan de Erasmus MC-Tour de Rotterdam heeft verbonden.

- Wim Waninge - Erasmus MC Foundation Rotterdam
Michel Megens  - manager Metec-TKH Continental Cyclingteam

Metec

Sinds 2016 maakt onze ploeg gebruik van de teamwear van Rogelli. Het mooie van de kleding van Rogelli is dat ie in diverse kwaliteiten te verkrijgen is. Daarnaast denkt Rogelli mee in de diverse pasvormen welke er verkrijgbaar zijn. Naast de kwaliteit van de kleding is Rogelli vooral een erg prettig familiebedrijf om mee samen te werken, er is een erg informele sfeer en bovenal worden afspraken aangaande levertijden altijd nagekomen. Naast de wielerkleding betrekken wij ook jassen, tassen en shirts van Gowa Promotions, ook met deze afdeling lopen de afspraken en contacten erg voorspoedig.

- Michel Megens - manager Metec-TKH Continental Cyclingteam