NL
EN
Sponsorteam Rogelli Teamwear
Sponsorteam Rogelli Teamwear

Met een sponsorteam probeer je geld op te halen voor een goed doel. Of voor jouw eigen vereniging natuurlijk. Je doet mee aan een sponsorloop, een toertocht of misschien zelfs wel een triathlon om samen een sportieve prestatie neer te zetten en met jouw sponsorteam een zo groot mogelijk bedrag binnen te halen. Voor een echt professionele uitstraling steek je jouw sponsorteam in dezelfde sportkleding!

Sportkleding sponsorteams

Je kunt bij Rogelli Teamwear jouw sportkleding helemaal op maat ontwerpen en laten bedrukken. Kies bijvoorbeeld voor wielershirts met een contrasterende kraag of hardloopshirts met een stiknaad in jullie teamkleuren. Ook de bedrukking regelen wij voor je. Samen met onze designer ga je aan de slag om voor jouw sponsorteam de mooiste sportkleding te ontwerpen.

Pasvorm kleding sponsorteam

Natuurlijk is het belangrijk dat jullie kleding lekker zit. Je moet tenslotte samen een prestatie gaan neerzetten! Daarom heeft Rogelli Teamwear verschillende kledinglijnen. Van kleding voor de recreatieve fietser of hardloper tot sportkleding voor (semi)profs en alles wat daar tussenin zit. Om zeker te weten dat je de juiste maat kiest, krijgen jullie pasmodellen toegestuurd die je met je sponsorteam kunt passen. Zo bestel je precies de juiste sportkleding.

Bestel kleding voor jouw sponsorteam

Je ziet: voor jouw sponsorteam vind je bij Rogelli Teamwear de beste sportkleding, zodat jullie als sponsorteam een perfecte prestatie neer kunnen zetten! Neem vandaag nog contact met ons op en ga samen met onze designer aan de slag om sportkleding voor jouw sponsorteam te ontwerpen.

Wij helpen je graag met het vinden van de juiste pasvorm en collectie. 
Als je een keuze hebt gemaakt uit onze teamwear collectie, dan kun je een offerte aanvragen via de onderstaande link.

Vraag hier uw offerte aan