NL
EN
Home

triathlon-kleding

nieuwe-kleding-nodig-voor-jouw-triathlon-team-je-bent-bij-ons-aan-het-juiste-adres-voor-het-laten-ontwerpen-en-maken-van-kwalitatieve-triathlonkleding.-bij-onze-triathloncollectie-houden-we-rekening-met-ieders-behoeften.-of-je-nu-pas-net-begint-of-al-langere-tijd-deze-sport-beoefent-wij-helpen-je-aan-een-triathlon-pak-dat-perfect-aansluit-op-jouw-wensen.

Filter

Triathlon kleding laten ontwerpen in 6 simpele stappen

Laat jij jouw triathlon kleding door ons ontwerpen en maken? Dat doe je heel eenvoudig in 6 simpele stappen. Om te beginnen, bekijk je de verschillende lijnen voor teamkleding. Ga je voor alleen een triathlon pak of laat je ook meteen teamkleding voor het wielrennen of hardlopen ontwerpen? Wat jouw wensen ook zijn, wij helpen je er graag bij.

Heb je een keuze gemaakt? Vraag dan meteen een offerte aan. Dit kan via de website, maar je mag ons hiervoor ook altijd bellen of mailen. Neem ook gerust contact op als je graag nog wat advies ontvangt bij je keuze uit de verschillende lijnen.

Nadat je een offerte hebt aangevraagd, krijg je altijd binnen één werkdag een reactie. Zodra er overeenstemming is, gaat onze designer aan de slag om jouw triathlon kleding op maat te ontwerpen. Tevreden over het ontwerp? Dan gaan we verder met de maatbepaling. Wij sturen paskleding op, zodat je zeker weet dat je kleding in de goede maat bestelt.

Alles geregeld? Dan is het tijd voor de laatste stap. Bevestig de bestelling en binnen 6 tot 8 weken stelen jij en jouw team de show in jullie nieuwe triathlon kleding.

Straal jij straks in triathlon kleding van Rogelli Teamwear?

Zie jij het al voor je hoe jij en jouw team schitteren in jullie nieuwe triathlon kleding? Bekijk dan onze verschillende lijnen en vraag een offerte aan. Eerst nog wat vragen? Of ontvang je graag advies over de verschillende lijnen? Neem gerust contact met ons op!