NL
EN
vijf verschillende lijnen
vijf verschillende lijnen

Voor het bestellen van uw gepersonaliseerde wielerkleding heeft u bij ons de keuze uit vijf verschillende lijnen, namelijk comfort, speed, race, power en elite. Om te bepalen welke lijn het beste bij u, uw vereniging, vriendenclub of bedrijf past leggen we de verschillen graag uit.

Speed line

De Speed lijn heeft een aerodynamische pasvorm en draagt daardoor bij aan de aerodynamica van de fietser. De kledinglijn is daarom zeer geschikt voor gevorderde renners die snelheid belangrijk vinden en daar de kleding op willen aanpassen.

Comfort line

Als recreant ben je op zoek naar kleding die comfortabel zit en waar je je vooral prettig in voelt. Het hoeft niet zo nodig strak om je lijf te vallen zodat je snellere tijden kunt behalen door een betere aerodynamica. Je geniet van de gezelligheid en de afstanden die je aflegt. De comfort lijn sluit hier uitstekend bij aan. Door de reguliere pasvorm en het gebruik van de ademende, rekbare stoffen zit de kleding zeer comfortabel.

Race en Power line

Als je van plan bent om lange afstanden af te gaan leggen, ben je wellicht op zoek naar kleding die net iets strakker om je lichaam valt. Je hebt dan de keuze uit twee verschillende lijnen die hier het beste bij aansluiten: De race lijn en de power lijn.

Beiden zijn ze gericht op de sportievere recreant die de langere toertochten fietst. Door de hoogwaardige performance stoffen en de gestroomlijnde pasvorm ontstaat er een ideale mix tussen aerodynamica en comfort.

In de korte mouw van de Power lijn is de innovatieve lasercut technologie verwerkt, waardoor het shirt precieze randen heeft en in combinatie met de speed stof voelt de mouw aan als een tweede huid.

Elite line

De Elite lijn is onze meest hoogwaardige lijn in de collectie. Technologisch perfect uitgewerkt en voelt als een tweede huid. Deze lijn is zeer geschikt voor de competitieve fietser die technologie, innovatie, lichte materialen en aerodynamica belangrijk vindt. Je bent natuurlijk vrij om de kleding stukken te kiezen die je nodig hebt.

Hiermee heeft u een indruk van onze verschillende lijnen. Bekijk de verschillende lijn om tot in details te bekijken welke lijn het beste bij u past. Wilt u meer weten over de lijnen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons op (0165) 38 66 44.