NL
EN
Home

Fietskleding op maat

Bij Rogelli Sportswear kun je eenvoudig zelf jouw fietskleding laten ontwerpen en maken, bijvoorbeeld voor jouw wielerteam. Je kunt teamkleding ontwerpen en bestellen in grote of kleine aantallen! Wij ontwerpen wielerkleding op maat, zodat jouw team een uniek, custom-made wielertenue heeft. Vervolgens maken we jullie wielerkleding speciaal voor jullie. Bij het maken van onze kleding houden wij rekening met de verschillende behoeften van de fietser.

Filter
Pagina 1/4
/  Vorige   /  Volgende
1 2 3 4

Ben je een fervent wielrenner en fiets je met vrienden, collega’s of leden van jouw wielrenvereniging? Dan weet je als geen ander dat fijne en kwalitatieve wielrenkleding belangrijk is. Je wil dat de kleding goed aansluit en een prettig draagcomfort heeft. Daarbij moet de kleding beschikken over goede ventilerende eigenschappen en moet vocht afvoeren. Maar dat niet alleen: je wil ook mooi voor de dag komen. Rogelli Teamwear ontwerpt custom made wielrenkleding voor jou en je wielrenclub, waarbij u de keuze heeft uit vier verschillende kledinglijnen.

Wil jij fietskleding laten ontwerpen voor jou en je team? Wij zorgen ervoor dat jij 100% tevreden bent over je nieuwe tenue. Samen nemen we jouw wensen door en onze inhouse designer gaat aan de slag met een ontwerp op maat. Hierin bepaal je zelf de kledinglijnen, kleuren, aantallen, print én opdrukken. Je kan zelfs variëren in stiksels, ritsen, mouwlengte en kraaghoogte. De mogelijkheden zijn eindeloos. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag een offerte aan.