NL
EN
Wielrennen  Rogelli Teamwear
Wielrennen Rogelli Teamwear

Lekker samen met je fietsmaten grenzen verleggen: is er iets leuker dan wielrennen? Wij denken van niet. Maar het is wel belangrijk om daarbij wielerkleding te dragen die jou helpt te presteren. Zeker als je met een team fietst, is het dan leuk om allemaal hetzelfde wielertenue te hebben! Bij Rogelli Teamwear laat je jouw wielerkleding bedrukken met het design van jullie keuze.

Wielrennen kleding

Kleding voor wielrennen hebben we bij Rogelli Teamwear in alle soorten, maten en afwerkingen. Zijn jullie een beginnende wielerclub en willen jullie de volgende stap zetten? Dan is Comfort de beste keuze. De Power-lijn is voor fietsers die wat langere toertochten rijden of aan wedstrijden meedoen en daarvoor willen beschikken over kleding die wat strakker zit.

Kleding wielrennen aerodynamisch

Wordt het allemaal wat serieuzer qua prestaties? Kies dan voor de Speed-lijn. Deze kleding voor wielrennen is speciaal ontwikkeld met het oog op aerodynamica. Zo laat je niet alleen je benen, maar ook je kleding voor je werken. Voor (semi)profs hebben we bovendien de Elite-lijn. Deze wielerkleding is gemaakt van de allerbeste materialen en laat je presteren als geen ander.

Wielrennen en teamkleding

Welke kledinglijn je ook kiest voor jouw team: het ontwerpproces gaan we samen in. Zorgvuldig en met oog voor detail. Hebben jij en je teamgenoten jullie keuze gemaakt? Dan bedrukken we de wielerkleding op professionele wijze en kunnen jullie samen wielrennen in een outfit die benadrukt dat jullie een echt team zijn!

Wij helpen je graag met het vinden van de juiste pasvorm en collectie. 
Als je een keuze hebt gemaakt uit onze teamwear collectie, dan kun je een offerte aanvragen via de onderstaande link.

Vraag hier uw offerte aan